ro en

Glazurile Midanif

Glazurile Midanif sunt folosite pentru acoperirea produselor de inghetata cu un strat protector care, in acelasi timp, le confera aspecte estetice si gustative atractive. Un proces de glazurare eficient se realizeaza numai cu o glazura calitativa atat sub aspectul organoleptic cat si in privinta parametrilor fizico-chimici ca temperatura de topire, vascozitatea, viteza de cristalizare, textura si plasticitate, aderenta etc. Gama variata de produse pe care le producem au fost concepute prin dezvoltarea de tehnologii care confera calitati deosebite acestei categorii de produs.
Calitatile fizico-chimice pentru aceasta categorie de produse precum si gustul si aroma de exceptie a glazurilor noastre sunt asigurate prin utilizarea materiilor prime atent selectionate, prin folosirea uleiurilor vegetale speciale si prin procesarea controlata. Glazurile Midanif au un comportament bun si constant in timpul procesului de glazurare, asigurand o utilizare simpla, sigura si rentabila.
Temperatura de topire a glazurii este de aproximativ 29 grade Celsius.

Glazura de ciocolata pentru inghetata

Este o glazura cu cacao special conceputa pentru acoperirea inghetatei cu un strat protector care in acelasi timp ii confera si gust atractiv. De culoare ciocolatie, cu un luciu deosebit si gustul caracteristic datorita folosirii unei cacao de buna calitate care ii confera performante excelente. Utilizarea materiilor prime atent selectionate si prin procesul tehnologic atent controlat, asigurand urmatoarele caracteristici:
- punct de topire bun si senzatie placuta in timpul consumarii inghetatei
- gust, aroma si culoare excelente pentru a crea un produs atractiv
- plasticitate pentru asigurarea unui strat protector compact si cu aderenta buna
- cristalizare rapida, pentru facilitarea utilizarii pe linii de mare productivitate
- caracteristicile tehnologice adecvate pentru a fi utilizate pe orice linie tehnologica

Glazura cu diverse arome si gusturi

Este o glazura cu diferite arome, gusturi si culori special conceputa pentru acoperirea inghetatei cu un strat protector care in acelasi timp ii confera si un gust atractiv. Cu un luciu deosebit si gustul caracteristic datorita folosirii unei cacao de buna calitate care ii confera performante excelente. Utilizarea materiilor prime atent selectionate si prin procesul tehnologic atent controlat, asigurand urmatoarele caracteristici:
- punct de topire bun si senzatie placuta in timpul consumarii inghetatei
- gust, aroma si culoare excelente pentru a crea un produs atractiv
- plasticitate pentru asigurarea unui strat protector compact si cu aderenta buna
- cristalizare rapida, pentru facilitarea utilizarii pe linii de mare productivitate
- caracteristicile tehnologice adecvate pentru a fi utilizate pe orice linie tehnologica