ro en

Cuverturi de ciocolata

Cuverturile de ciocolata Midanif, produse sub denumirea "ANA", in variantele cacao, cacao cu lapte, alba si cacao amaruie (de post) sunt destinate urmatorilor producatori de dulciuri: laboratoarele de cofetarie, patiserii, brutarii, fabrici de napolitane, fursecuri, biscuiti, producatori de figurine de ciocolata, bomboane de ciocolata si alte produse confectionate din ciocolata sau glazurate cu ciocolata.
Cuverturile inlocuiesc cu succes ciocolata in diverse aplicatii, ele au fost realizate astfel incat sa raspunda tuturor exigentelor clientilor nostri. Acestea sunt in conformitate cu reglementarile internationale de sanatate a alimentatiei, cu respectarea legislatiei de siguranta a produselor alimentare precum si a cerintelor HACCP.
Cu o gama larga de utilizare, cuverturile "ANA" in sortimentele variate amintite mai sus au fost realizate pe baza tehnologiei care asigura calitate deosebita produselor noastre din aceasta categorie:
- gustul deosebit, aroma, culoarea si stralucire de exceptie, sunt evidentiate prin selectia materiilor prime de calitate
- plasticitatea, rigurozitatea si durabilitatea cuverturii sunt asigurate prin utilizarea uleiurilor vegetale complexe, special elaborate pentru diverse aplicatii in domeniu
- constanta parametrilor esentiali, temperatura de topire, vascuozitatea, depunere specifica, realizate prin tehnologii de productie specifice
- personalizarea caracteristicilor cuverturii pentru diverse linii de fabricatie ale clientului, prin utlizarea retetelor elaborate de specialistii nostri in colaborare cu clientii

Cuvertura cacao

Cuvertura "ANA" este o cuvertura cacao recoandata spre utilizare generala in laboratoarele de cofetarie si patiserie pentru realizarea torturilor si a prajiturilor. Produsul se caracterizeaza prin culoarea maro cu luciu excelent, gustul placut de ciocolata precum plasticitata si comportamentul bun in diverse aplicatii. Se topeste la cca 38°C in vase de topire sau in baie marina. Se mixeaza usor cu uleiuri sau frisca sau in alte combinatii specifice, fiind un ingredient indispensabil in prepararea produselor de cofetarie.

Cuvertura cacao cu lapte

Cuvertura cacao cu lapte "ANA" este o cuvertura ce are in compozitie cacao si lapte praf de cea mai buna calitate ,si este recomandata spre utilizare generala în laboratoare de cofetarie si patiserie pentru realizarea torturilor si a prajiturilor. Produsul se caracterizeaza prin culoarea maro cu luciu excelent, gustul placut de ciocolata precum plasticitatea si comportamentul bun în diversele aplicatii. Se topeste la circa 38°C în vase de topire sau sau în baie marina. Se mixeza usor cu uleiuri sau frisca sau în alte combinatii specifice, fiind un ingredient indispensabil in prepararea produselor de cofetarie.

Cuvertura alba

Cuvertura alba "ANA" este o cuvertura cu lapte, recomandata spre utilizare generala in laboratoarele de cofetarie si patiserie pentru realizarea torturilor si a prajiturilor. Produsul se caracterizeaza prin culoarea alba cu luciu excelent, luciu excelent, gustul placut de lapte precum plasticitate si comportamentul bun in diverse aplicatii. Se topeste la cca. 38 grade C in vase de topire sau in baie marina. Se mixeaza usor cu uleiuri sau frisca sau in alte combinatii specifice, fiind un ingredient indispensabil in prepararea produselor de cofetarie.