ro en

Cremele Midanif

Cremele Midanif

Cremele Midanif sunt produse sub denumirea "ANAMIA" sub diferite forme. Acestea sunt destinate producatorilor de croissante si cornuri cu ciocolata precum si in diverse aplicatii de cofetarie sau patiserie. Respectarea legislatiei si sigurantei produselor alimentare si a normelor HACCP, precum si regulilor internationale de sanatate alimentara fac ca produsele noastre sa indeplineasca conditiile necesare unui produs de top in domeniu.
Gustul, aroma de exceptie sunt puse in valoare prin utilizarea de materii prime atent selectionate si de prima calitate. Pasta de alune sau cacao sunt cateva din ingredientele care dau naturalete si savoare produselor.
Uleiurile speciale si procesul tehnologic elaborat si atent controlat dau un comportament durabil si stabil cremelor in timpul utilizarii.


Crema tartinabila cu alune Anamia

Crema tartinabila cu alune Anamia

Crema cu pasta de alune "ANAMIA" este special conceputa pentru utilizarea in patiserii, brutarii si cofetarii. Crema are culoare maro, gust placut de cacao naturala, este tartinabila la temperaturi peste 18° C si are un comportament general potrivit pentru umplerea diverselor produse de patiserie si cofetarie.

Prin utilizarea materiilor prime selectionate cu grija si procesul tehnologic riguros, noi asiguram cremei urmatoarele caracteristici:
- aroma, gust, culoare, proprietati excelente pentru a crea un produs atractiv;
- comportament adecvat la aplicare prin injectare in produse inainte cat si dupa coacere;
- caracteristicile tehnologice adecvate pentru a fi utilizata pe orice linie tehnologica;

Crema termostabila Anamia

Crema termostabila Anamia

Crema termostabila "ANAMIA" este special conceputa pentru utilizarea in patiserii, brutarii si cofetarii. Acesta este destinata producatorilor de croissante si cornuri cu ciocolata precum si in diverse aplicatii de cofetarii sau patiserie. Crema are culoare maro, gust placut de cacao naturala, cu aplicatie prin injectie in produs atat inainte cat si dupa coacere - ulterior, este tartinabila la temperaturi de peste 18°C si are un comportamente in general potrivit pentru injectarea produselor de patiserie, cofetarie si umplerea foietajelor.
Prin utilizarea materiilor prime atent selectionate si procesul tehnologic riguros, noi asiguram cremei urmatoarele caracteristici:
- aroma, gust, culoare, proprietati excelente pentru a crea un produs atractiv;
- comportament adecvat la aplicare prin injectare in produse inainte cat si dupa coacere;
- caracteristicile tehnologice adecvate pentru a fi utilizata pe orice linie tehnologica;